让学生在每年10,11月12日和13日,模拟考试是准备的重要组成部分,建立至年底,将采取在五月和澳门威尼斯手机版月,明年地方考试;他们提供了机会,让学生体验到的科目,他们在很短的时间空间都在研究,他们提供有价值的评估信息教师,房子的头和形式导师这将使有效和有针对性的干预发生在光的范围结果。最后,他们给学生的机会,构建和扩展审核,他们完成了10年或12年的考试也将在编制有助于结束自己新的一年。 

按照校历家长和我们正常的评估和报告周期的一部分,我们认为,让学生在所有年份的考试。

家长校历

对考试的各个时期各个时间表将在每个赛季开始和这个页面上发出。

As has been the case in recent years, Year 7,8 & 9 exams for the core subjects of English, Maths and Science will take place in the 体育 Hall. This will help familiarise students with the formal environment that they will experience increasingly frequently as they progress through the school towards their public exams at the end of year 11.